29 Ноември 2007 г.

» Строителство къщите от Етап 2 на Delta Hill

Започна строителството на къщи от Етап 2 на Delta Hill.

29 Ноември 2007 г.

» Изградена е главната улица в Delta Hill

Главната улица на Delta Hill Sunny Residence park – улица \"София\" е изцяло изградена и асфалтирана.

03 Август 2007 г.

» Улици и вертикална планировка

Строителните работи по пътната инфраструктура и вертикалната планировка в кварталите от Етап 1 ще завършат да края на м. август 2007 година.

03 Август 2007 г.

» Реконструкция на пътя до Делта Хил

Делта Имоти ООД започна реконструкцията и разширението на пътя от разклон Драгичево до селище Делта Хил.

14 Май 2007 г.

» Участие в изложение за недвижими имоти 18-20 май 2007 год.

Имаме удоволствието да Ви поканим да посетите щанда на Делта Имоти Груп на изложението за недвижими имоти BalPEx. Изложението ще се проведи в Интер Експо Център – София, бул. Цариградско шосе №147 в дните 18-20 май 2007.

« предишна    |   следваща »

Делта Имоти Груп е международна компания за инвестиции в недвижими имоти. Дружествата в групата са специализирани в изграждането на съвременни селища, жилищни и административни сгради,  управление на активи. Компанията започва своята дейност в България през 2004 година, инвестирайки в земи и офиси. Инвестициите в България до момента възлизат на 35 млн. Евро.

Групата включва следните дружества:

Делта Имоти ООД стартира изграждането на проекта селище Делта Хил, разположено в землището на с. Кладница в близост до София. Проектът се развива в 4 основни фази – покупка на земя, проектиране,  строителство, завършване.

Делта Имоти Капитал ООД е компания за управление на активи с основна дейност инвестиции в недвижими имоти в най-големите градове на България и техните околности. Целта на Делта Имоти Капитал ООД е да осугури на инвеститорите възможност да инвестират на пазара на недвижими имоти в България чрез финансови инструменти, без да взимат пряко участие в процеса. 

Делта Кънстракшън ООД е компания за строителен мениджмънт на портфолио от проекти, ангажирана в разработването на проектите и контрол в процеса на изпълнинето им.

 Site map  |  Bookmark this site  |  About us  |  DeltaHill  |  Contacts  |  Disclaimer  |

Всички права запазени (c) “Делта Имоти Груп” 2006. | web by zon-studio.com